Адміністрацією та педагогічним колективом створені належні умови для повноцінного розвитку, комфортного перебування дітей в дошкільному закладі.

Оформлення групових приміщень відповідає естетичним та педагогічним вимогам.

Змістовне та естетичне оформлення групових приміщень, спальних кімнат, роздягалень кожної з груп дитячого садочка відповідає вибраній назві.

При організації та облаштуванні життєвого простору у групових приміщеннях врахована його величезна значимість для становлення особистості.

Для забезпечення потреби дітей гнучко, варіативно використовувати простір, почуватися володарями ігор та іграшок, виявляти свої інтереси, займатися улюбленими справами, вихователі постійно трансформують оснащення осередків розвитку: ігрові, куточки самостійної художньої діяльності, книги, природи, розвиваючих ігор, мовно-театральні, національні, чергових, тощо. Тематичні куточки оформлено й наповнено матеріалами, посібниками та іграшками так, щоб підказати дітям вид діяльності та способи дій, а у відповідних ігрових зонах – сюжет гри та способів його реалізації. При цьому враховано вимоги відповідності предметного середовища віковим особливостям вихованців, що дозволяє задовольнити індивідуальні інтереси дітей, зробити навчально-виховний процес диференційованим. Облаштування простору кожної групової кімнати дає можливість вихованцям діяти як невеличкими підгрупами, так й індивідуально.

/Files/images/IMG_2467.JPG /Files/images/IMG_2466.JPG

/Files/images/IMG_2459.JPG /Files/images/IMG_2462.JPG

/Files/images/IMG_2477.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.